LL Consult

+60172650580

DATASKYDDSPOLICY OCH COOKIEPOLICY

LL Consult är mån om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina uppgifter. Nedan kan du ta del av vår Dataskyddspolicy samt vår Cookiepolicy.

FRÅGOR?

Mail: [email protected]

DATASKYDDSPOLICY

Denna policy förklarar hur LL Consult Ltd (Org nr 2638573), hädanefter ”LL Consult” eller ”vi”, behandlar dina personuppgifter. Den beskriver dina rättigheter och hur du kan kontakta oss.

Personuppgifterna som samlas in på vår hemsida behandlas för att ge dig en bättre webupplevelse men framför allt för att hålla dig uppdaterad om LL Consult.

Insamling av uppgifter

På vår hemsida ger vi dig möjlighet att få löpande information om LL Consult och våra erbjudanden. Du bestämmer själv vilka uppgifter du delar med dig av, men vi behöver ditt namn och din e-mailadress för att kunna skicka information till dig. Övrig information kan förenkla för oss att ta kontakt med dig, så som ditt företagsnamn samt vilken typ av industri samt vilket land du verkar i. Dessa uppgifter lämnar du ifrån dig frivilligt i syfte att förenkla kontakten mellan oss.

Om vi anordnar ett event behöver vi grundläggande kontaktuppgifter. Detta för att kunna identifiera dig vid evenemanget samt att kunna administrera arbetet kring eventet, t.ex. för att veta matpreferenser eller allergier. Om vi fotograferar dig i samband med ditt deltagande på ett av våra event kan bilden publiceras i någon av LL Consults sociala mediekanaler. Detta kommer vi endast att göra om vi har fått ditt godkännande.

Om du vill komma i kontakt med oss för att du, eller det företag du företräder, intresserar dig av våra konsulttjänster kommer vi att behandla dina kontaktuppgifter för att möjliggöra den inledande dialogen.

Den lagliga grunden för insamling av dina personuppgifter både i samband med nyhetsbrev, eventanmälningar och intresse för våra konsulttjänster är vårt ”berättigade intresse”.

Radering av dina uppgifter

Vi sparar dina personuppgifter under den tid vi har ett syfte med att behandla dina personuppgifter. Det innebär t.ex. att om du inte längre önskar ta del av våra nyhetsbrev tar LL Consult givetvis bort dina uppgifter.

Dina rättigheter

Du har ett antal rättigheter avseende LL Consults behandling av dina personuppgifter, vilka redogörs för nedan. Du kan alltid kan invända mot att dina personuppgifter används i marknadsföringssyften. Om du t.ex inte längre vill ta del av vårt nyhetsbrev kan du avregistrera dig från vårt/våra e-postutskick längst ner i varje mail.

• Rätt till tillgång till vilka personuppgifter vi behandlar om dig
• Rätt till rättelse av dina uppgifter om du anser att uppgifter är felaktiga och skall redigeras
• Rätt att göra invändningar
• Rätt till begränsning av behandling
• Rätt till radering av dina uppgifter

För att utöva någon av dessa rättigheter ber vi dig att kontakta [email protected] Du har även rätt att lämna klagomål till ansvarig tillsynsmyndighet, vilket t.ex. i Sverige är Datainspektionen.

Hur LL Consult skyddar dina personuppgifter

LL Consult vidtar de legala, tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som krävs för att se till att dina personuppgifter inte går förlorade, förstörs eller att obehöriga får tillgång till dem.

Vi samarbetar med vissa parter vars system finns utanför EU och exempelvis vid serviceärenden kan vi behöva ge en leverantör utanför EU/EES tillgång till våra system. Detta sker bara om vi kan säkerställa en adekvat skyddsnivå för dina personuppgifter genom tillämpning av EU-kommissionens standardavtalsklausuler.

COOKIEPOLICY

En cookie är en liten textfil som skickas från LL Consults webbserver och som lagras på din dator. Den främsta anledningen till att vi använder oss av cookies är att förenkla för dig i användandet av vår hemsida och på så sätt förbättra användarupplevelsen. Dessutom kan vi använda cookies för att optimera vår hemsida så att den fungerar så bra som möjligt.

LL Consult använder sig främst av permanenta cookies. Permanenta cookies används till exempel för att kunna anpassa webbplatsen efter dina behov, val och intressen samt för statistikuppföljning. Det innebär t.ex. att cookien sparar information om att du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev samt vilka av våra artiklar du har läst.

Utöver våra egna cookies använder vi oss också av s.k. tredje parts cookies. Tredje parts cookies är inte direkt kopplade till LL Consult. Google Analytics, är ett exempel på tredje parts cookies som vi använder. Google Analytics används för att följa upp statistik över våra besöksflöden på https://llconsult.com.

Att vi använder cookies skall underlätta för både dig som besökare på hemsidan och för oss i vårt arbete med att ständigt förbättra webbanvändarupplevelsen. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Det finns inställningar i din webbläsare som möjliggör att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Via webbläsaren kan du också radera tidigare lagrade cookies. Mer information om hur du ska göra för att begränsa hur cookies lagras på din dator hittar du under inställningar på den webbläsare du använder dig av.

Om du fortsätter att surfa på vår hemsida utan att ändra dina inställningar utgår vi från att du accepterar att ta emot våra cookies.